Tweepersoonsbed Rosa

Slaapkamer

U kunt bij ons terecht voor uw gehele woninginrichting. Meubels voor de slaapkamer, woonkamer en elke andere plek in huis en of garage. Wij staan voor kwaliteit, degelijkheid en service!

Tweepersoonsbedden van steigerhout

Slapen is natuurlijk 1 van onze meest belangrijkste activiteiten op een dag. Na een lange dag is daarom niets fijner dan in een warm bed te duiken.

Een goede nachtrust is om verschillende redenen ontzettend belangrijk. Zo wordt hiermee het concentratievermogen en het immuunsysteem verbeterd, en is het risico op hart- en vaatziekten lager bij een gezonde hoeveelheid slaap.

Een goede nachtrust begint bij een goed bed, en laten wij nu net de beste steigerhouten tweepersoonsbedden in ons assortiment hebben. Je kunt ze eenvoudig bekijken op deze pagina. Bij de meeste tweepersoonsbedden zijn veel keuzemogelijkheden.

Steigerhouten tweepersoonsbedden in alle soorten en maten

Onze bedden worden gemaakt van nieuw of oud steigerhout. Naturel steigerhout kun je zelf beitsen of verven of gewoon zo laten. Het verouderde steigerhout is al gedompeld in een beitsbad en heeft geen verdere behandeling meer nodig.

Ten slotte is het uiteraard mogelijk om bij ons een lattenbodem, matras, dekbed en/of kussen te bestellen. Kortom, met de steigerhouten tweepersoonsbedden van PuurhoutXL is het ontzettend eenvoudig om in één klap jouw slaapkamer om te toveren tot een rustgevende en sfeervolle ruimte!