Over Puurhout XL

Over Puurhout XL

WIj maken steigerhouten meubelen in onze eigen werkplaats

In 2015 zijn wij begonnen met het verkopen van houten kinderbedden uit Polen. Inmiddels zijn wij al wat jaren verder en ontwerpen en bouwen wij onze eigen steigerhouten meubelen in onze werkplaats in Etten. De meeste bedden die wij ontwerpen zijn voor kinderen en tieners, maar zoals je in onze webshop kan zien hebben wij nu ook houten tweepersoonbedden en zelfs een aantal andere meubelen. Speciaal voor mensen die houden van een landelijke stijl en op zoek zijn naar kwalitatieve meubelen.

Wij zijn bewust een klein en persoonlijk bedrijf. Dit betekent o.a. dat je gewoon bij ons kan komen met vragen en wij snel een oplossing voor je zullen vinden.

Maatschappelijk verantwoord én ecologisch ondernemen

Bij Puurhout XL zijn wij MVO. Dit houdt in dat wij (samen met het UWV en samenwerkende jobcoaching bureaus) wajongeren een kans bieden om binnen ons bedrijf door te groeien naar een reguliere baan. Binnen het bedrijf hebben de jongeren een afwisselende baan en scholingsmogelijkheden om zo een zelfstandig leven op te bouwen. Zowel enkele medewerkers in onze werkplaats als onze monteurs/bezorgers behoren tot de wajongere categorie. Met veel enthousiasme, passie en trots maken wij samen de mooiste meubelen waar onze klanten nog lang plezier van hebben. 

Daarnaast houden wij in onze productie en levering rekening met onze ecologische voetafdruk. Zo rijden wij met zuinig auto’s, maken wij een goede planning voor het leveren van producten, scheiden wij afval en gebruiken wij het zaagsel voor het maken van pellets t.b.v. een ecologische manier van stoken. Zo  dragen we een positief steentje bij aan het welzijn van onze planeet