Bezorging

Handig te weten over het bezorgen:

 • Bestellingen worden bezorgd op maandag t/m vrijdag
 • Bezorgtijden zijn tussen 07.00 en 18.00 uur
 • In uitzonderlijke gevallen, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw product ‘s-avonds of in het weekend wordt bezorgd
 • Levering tot aan de voordeur. Mocht de voordeur op een 1e verdieping of hoger zijn in een appartementencomplex zonder lift dan geldt een toeslag van 20 euro
 • Voor de waddeneilanden leveren wij tot aan de vervoeder op het vaste land. De bezorging wordt dan verder door een externe transporteur gedaan. De klant dient het verdere vervoer te regelen en de kosten hiervoor zijn voor de klant. Montage op de waddeneilanden is niet mogelijk

Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van een eigen bezorgdienst die zelf de bezorgroute inplant. Wij hebben geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.

Wij plannen de routes in de regel op maandag dus op deze dag is vaak uw bezorgdag al bekend, echter hebben we dan nog geen indicatietijd.

De bezorgdag en tijd krijgt u altijd telefonisch 1 of 2 dagen van te voren door, u kunt ook altijd mailen naar planning@tdwtrading.nl om een bezorgdatum af te spreken.

Enkele tips/suggesties:

 • Het is mogelijk om op een alternatief adres te bezorgen (werk, ouders, buren etc.)
 • Het is mogelijk u een half uur van te voren te bellen zodat u heen en weer kunt van werk of andere bezigheden
 • Wij kunnen de bezorging ook in of onder een schuurtje/veranda/aanhanger/overkapping zetten

Levertijden:

De levertijden voor de meeste artikelen is 4 tot 6 weken. De producten die uit voorraad leverbaar zijn worden binnen 3-10 werkdagen geleverd.

Bezorgkosten:

Kleine producten tot 10 kg zoals beddengoed. Nederland € 6,95 en België € 11,50

Produkten tot 30 kg zoals stoelen, krukjes etc. Nederland € 39,95 en België € 49,95

Grote producten zoals bedden, tafels etc. afhankelijk van hoogte en grootte variërend tussen  49,95 Euro en 59,95 Euro

VOORWAARDEN VAN LEVERING EN MONTAGE / PRIJSLIJST VAN EXTRA DIENSTEN

Wij bezorgen alleen op begane grond tot achter de voordeur. Als u kiest voor montage dan wordt het bed/bureau naar de 1e verdieping gebracht. Voor een product op een tweede (of meer) verdieping zijn er extra kosten. (zie prijslijst hieronder)

Voorwaarden voor goede levering met montage zijn:

U zorgt voor een vrije toegang naar de kamers ( belemmerende traphekjes en schilderijen/fotos of andere decoratie in het trapgat zijn verwijderd)

De artikelen worden in delen geleverd maar mocht u een nauwe doorgang hebben en wij moeten demonteren dan meld u dit op voorhand, demontage van het product terplekke brengt kosten 10  EURO EXTRA KOSTEN met zich mee.

U zorgt voor een “lege kamer / plek “  voor montage.

Na montage levert u samen met de chauffeur/monteur het product/de producten op.

Hieronder de meerprijs van extra diensten aanpassingen:

 • Montage op 2 de verdieping of hoger = 20 EURO ( dit geld voor woonhuizen en appartementen zonder lift)
 • Kamer niet leeg of toegang niet leeg en wij moeten helpen = 20 EURO extra kosten.
 • Terugkomen na leverdatum voor herstelwerkzaamheden die niet op opleveringsformulier staan door werking van het hout of door verhuizing van het product of andere redenen. Hanteren we een bedrag van 39,95 EURO per uur/inclusief voorrijden.
 • Niet thuis bij levering dan rekenen we bij volgende levering 49,95 EURO of we leveren überhaupt niet meer. We rekenen wel de 49,95 EURO als nog voor de overbodige rit.

(Natuurlijk zullen we coulant zijn in geval van overmacht)