Halfhoogslapers en stapelbedden

Filters

Hoogslapers en stapelbedden

Ben jij op zoek naar het ideale bed voor je kinder- of studentenkamer? Onze hoogslapers en stapelbedden zijn dé manier om kamers zo efficiënt mogelijk in te richten.

Als je een beperkte ruimte begrijpen wij dat dit behoorlijk puzzelen kan zijn! Dan is een hoogslaper of stapelbed de ideale oplossing. Door in de hoogte te werken is het namelijk gemakkelijk om extra slaapplekken te creëren of om een bureau, speelparadijs of opbergkast onder het bed te verwerken. Ontzettend efficiënt natuurlijk, en ook nog eens heel erg leuk en praktisch.

Onze steigerhouten hoogslapers & steigerhouten stapelbedden

Wij hebben diverse steigerhouten hoogslapers en stapelbedden. Bij de productie van onze bedden wordt hout van uitstekende kwaliteit gebruikt, wij vinden immers niets belangrijker dan veiligheid. Wij gebruiken dan ook hoogstaande bevestigingsmaterialen om deze veiligheid te kunnen garanderen. Zo wordt in de hoogte slapen nog leuker!

Ten slotte worden al onze bedden handgemaakt, waardoor ze in alle opzichten uniek zijn.

Goede service

Wij komen de bedden zelf bij je thuis bezorgen dus de kans op transportschade is zeer klein omdat onze chauffeurs zorgvuldig met de pakketten omgaan. Mocht er toch iets mis zijn, dan lossen wij dit uiteraard snel voor je op.