Herroeping

Conform onze voorwaarden heeft u natuurlijk 30 dagen herroepingrecht. Echter het product mag dan geen schade vertonen en moet in de originele verpakking teruggestuurd worden en moet door ons verkoopbaar zijn.  Mochten er productbeschadigingen zijn door transport of andere onvolkomendheden dan zullen we dit natuurlijk gewoon oplossen. Voor de officiële tekst van herroeping verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

--------------------------------------- DISCLAIMER ---------------------------------------

Als uitzondering op onze algemene voorwaarden voor (steiger)houten producten geldt het volgende:

De door PUURHOUTXL gebruikte (steiger)houtsoorten worden met zorg geselecteerd en ingekocht. Praktisch gezien is hout een natuurproduct en het is daarom nooit helemaal perfect. De imperfecties kunnen natuurlijk zijn zoals noesten, harsplekken, scheurtjes en onregelmatigheden maar ze kunnen ook zijn ontstaan bij het fabricageproces zoals bijvoorbeeld kleine maat- of kleurverschillen.
Ook kan hout door wisselingen in het vochtgehalte gaan krimpen (kieren) of uitzetten (krom staan). Dit heeft ook te maken met de temperatuur en luchtvochtigheid van de kamer waar onze producten geplaatst worden. Alle producten worden zo goed mogelijk geschuurd en splintervrij gemaakt. Zogenaamde haren aan het hout kunnen nog wel voor komen. 

 

© 2015 - 2022 PuurhoutXL.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel